Amio de Pipowagen

Amio de Pipowagen boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Amio de Pipowagen is een show voor het hele gezien. De show is te omschrijveen als waanzinnig cool, professioneel en muzikaal straattheater. Josefien en Josefien komen aan, rijden hun kleurrijke wagen het terrein op, steken de stekker in het stopcontact en zijn speeklklaar!

De Pipowagen is een echte eye-catcher op elk feest of festival. De wagen is heel vrolijke en grappig om te zien. Amio maakt iedereen aan het lachen met zijn vrolijke liedjesprogramma! Amio de paarse vogel en zijn tante Josefien zijn een grappig, vooral muzikaal en authentiek duo. Amio heeft een bijzondere geschiedenis en Josefien zit vol verhalen over hun maffe avonturen! Deze straattheater act bevat grappige liedjes zoals: “ik ben geen kip”, “roze” en “fantasie”.

Amio de Pipowagen is ontwikkeld voor een publiek van alle leeftijden en dan bedoelen we ook echt ALLE leeftijden. Papa en mama lachen ook hard mee. Zeker wanneer deze eigenwijze vogel weer zijn snavel opentrekt! Met deze voorstelling haal je echt een unieke straattheater act in huis! Leuk voor op festivals, winkelcentra, straatfeesten, evenementen of elk ander evenement. Amio komt graag langs.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Amio de Pipowagen bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Kindershows <<<
>>> meer Straattheater & Mobiele Acts <<<

Tijdsduur en prijs

3x 15 minuten € 1.095,-
4x 20 minuten € 1.315,50

Reiskosten

€ inclusief voor heel Nederland

Opmerking

  • Iedere voorstelling is minstens 25 minuten.
  • De afmetingen van de wagen zijn: 3.25 hoog, 1.65 breed, 2.90 lang zonder trekhaak, 4.10 totale lengte inclusief trekhaak.

Optie/Boeking Contact