Ferry Gerats – Table Magic

Ferry Gerats – Table Magic boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Op WK-goochelen onderscheiden voor komisch goochelen

Ferry is een graag geziene gast op bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, familie- en huwelijksfeesten, borrels, recepties en festivals, maar die ook veel te zien is op beurzen als klantenvanger voor een standhouder.

HUMOR
Door zijn humor en verstandsverbijstering wekkende mysteries is hij een van de meest gevraagde goochelaars van Nederland, want hij laat niet alleen iedereen versteld staan met zijn waanzinnige trucs maar wordt er ook heerlijk gelachen.

WONDEREN
De tablemagic van Ferry Gerats is goochelkunst die je raakt, omdat je niet alleen ziet maar ook voelt dat er wonderen plaatsvinden. Daar het verstand het onmogelijke weigert te accepteren ontstaat er een spanning tussen gevoel en verstand, die door een relativerende opmerking van Ferry Gerats tot ontlading komt met een bevrijdende lach. Door er op te wijzen dat het toch echt allemaal nep is, wordt de verwarring alleen maar groter waardoor er niets anders op zit dan het verstand te laten capituleren en alleen nog maar te genieten van het ondoorgrondelijke mysterie. Op deze manier is goochelen niet een voorstelling van vermakelijke kunstjes die je aanschouwt maar wordt het een intense beleving van de kracht van de illusie.

TABLEMAGIC
Tablemagic oftewel tafelgoochelen, laat zich het beste omschrijven als close up magic. Doordat er geen afstand is tussen publiek en goochelaar en men er dus letterlijk met de neus bovenop zit, is de impact enorm.

BEURSOPTREDENS
Op een beurs is hij de goochelaar die de beursbezoekers op een ludieke maar zeker ook snelle manier laat kennismaken met de standbemanning, waardoor zijn opdrachtgever verzekerd is van veel leads.

Ferry Gerats - TopActs.nl - 2   Ferry Gerats - TopActs.nl - 3   Ferry Gerats - TopActs.nl - 4

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Ferry Gerats – Table Magic bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Goochelaars & Illusionisten <<<

Tijdsduur en prijs

4 uur (of gedeelte) € 650,-

Reiskosten

inclusief voor heel Nederland

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact