Goochelaar Dion – Table Magic

Goochelaar Dion – Table Magic boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

 

Verbazingwekkende trucs zullen je gasten in verwondering brengen bij table-magic van goochelaar Dion!

Goochelaar Dion is een enthousiaste, frisse en jonge goochelaar, die tijdens elk evenement de gasten optimaal weet te vermaken met zijn bijzondere trucs. Zijn uitstraling, stijl en entertainment maken hem een aangename “gast” aan iedere tafel. Bij table-magic zitten de gasten er met hun neus boven op, maar goochelaar Dion is uitermate behendig en weet de gasten keer op keer af te leiden, en daarmee sportief bij de neus te nemen. Dit zal ook tijdens jouw evenement of bijeenkomst tot hilarische momenten zorgen.

Table-Magic van goochelaar Dion is op elke locatie, voor verschillende soorten evenement inzetbaar.

Tijdens een diner, een receptie of vergadering verbaast goochelaar Dion de gasten en laat hij hen een sterk staaltje magie ervaren, op zijn eigen, frisse, jonge en ontwapende manier. Maar ook op een beurs, seminar of congres kan table-magic van tafelgoochelaar Dion van zeer toegepaste waarde zijn. Zijn trucs lenen zich ervoor om je boodschap, thema of product te integreren in magische momenten. Goochelaar Dion heeft de capaciteit om je wensen in een custom made programma aan de gasten tevoorschijn te goochelen.

Goochelaar Dion - Table Magic - TopActs.nl - 2a

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Goochelaar Dion – Table Magic bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Goochelaars & Illusionisten <<<

Tijdsduur en prijs

1e uur: € 600,-
elk volgend uur € 125,-

Reiskosten

op aanvraag

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact