Goochelaar Marc Woods

Goochelaar Marc Woods boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Marc Woods is één van de meest geboekte goochelaars van Nederland. Hij treedt al ruim 15 jaar op en heeft op veel locaties mogen optreden. Hij wordt gevraagd voor de meest uiteenlopende evenementen, zo heeft hij zijn kunsten vertoond tijdens grote bedrijfsevenementen, maar ook tijdens gezellige tuinfeesten bij mensen thuis. Het behoeft geen uitleg om te snappen dat Marc hierdoor een ruime ervaring heeft opgebouwd…daar kun jij van profiteren!

Met ruim 150 optredens per jaar heeft Marc Woods inmiddels een indrukwekkend CV opgebouwd! Zijn shows worden niet alleen gewaardeerd door het grote publiek, ook heeft hij inmiddels verschillende prijzen gewonnen op nationale en internationale goochelwedstrijden! In 2008 werd hij benoemd tot “Beste goochelaar van NL” in de categorie parlour-magic en won hij 2 keer achter elkaar de prijs voor “Beste tafelgoochelaar” tijdens de Gonga Magic contest in 2012 en 2014.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Goochelaar Marc Woods bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Goochelaars & Illusionisten <<<

Tijdsduur en prijs

1 uur € 645,-
2 uur € 745,-
3 uur € 845,-

Reiskosten

€ inclusief voor heel Nederland

Opmerking

begeleiding: 1 persoon

Optie/Boeking Contact