Het Kermispaardje

Het Kermispaardje boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

Een antiek kermispaardje met daarop een beeldschone dame die oud-Hollandse liedjes live voor haar publiek zingt. Zij rijdt gezellig rond op haar paardje en zingt welbekende liedjes van o.a. Willeke Alberti & Wim Sonneveld. Uiteraard is het geluid verstrekt waardoor het publiek hier in volle teugen van kan genieten. Deze act is dan ook een plaatje om naar te kijken en een nachtegaal om naar te luisteren.

Het Kermispaardje TopActs.nl - 1  Het Kermispaardje TopActs.nl - 2 Het Kermispaardje TopActs.nl - 3  Het Kermispaardje TopActs.nl - 5 Het Kermispaardje TopActs.nl - 6  Het Kermispaardje TopActs.nl - 7

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Het Kermispaardje bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Straattheater & Mobiele Acts <<<

Tijdsduur en prijs

2x 40 minuten (binnen 3 uur)
1 artiest € 720,-

3x 40 minuten (binnen 4 uur)
1 artiest € 770,-

Reiskosten

In verband met de verhoogde brandstof prijzen zijn de reiskosten van deze act per 21-3-2022 verhoogd naar € 0,35 pkm vanaf Breda.

Let op: Al een offerte ontvangen? Dan blijven de (berekende) reiskosten uiteraard zoals vermeld in de offerte (dus het lagere tarief).

Opmerking

begeleiding: 1 persoon

Optie/Boeking Contact