IJsco Ali

IJsco Ali boeken? Bel: 0418-511405 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Een show waarbij iedereen wegsmelt!

Geestig goochelen en jongleren met verrukkelijk Turks ijs. Optredens waar jong en oud de vingers bij aflikken. De goochelende Turkse ijscoman IJsco Ali presenteert zijn gekoelde heerlijkheden met verve en zo virtuoos dat hij iedereen binnen enkele seconden weet te fascineren. De sublieme show van IJsco Ali is geschikt voor zowel een groot publiek als voor kleine, exclusieve gezelschappen. Bedrijfsfeesten, seminars, beurzen, festivals en andere evenementen zijn bij voorbaat geslaagd met een optreden van de geestige IJscoman Ali.

Voordat de jonglerende IJsco Ali zijn exclusieve Turkse ijs aan zijn watertandend publiek prijsgeeft, wordt een fenomenale show opgevoerd die direct grote hilariteit opwekt. Lachen, gieren, brullen! En als het exquise Turkse Maras ijs wordt uitgedeeld gaat IJsco Ali onverstoorbaar verder. Je had zojuist toch zo’n heerlijk ijsje in je hand? Nu is het opeens weg! Tja, IJsco Ali is zo vlug als water.

En waarom lachen al die mensen zo? It’s magic! Ontdek zelf die verfrissende en onvergetelijke ontdekking met IJsco Ali. Dat pakt overal goed uit!

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek IJsco Ali en andere Food & Drinks bij TopActs. Vraag om een vrijblijvende offerte.

Tijdsduur en prijs

max. 4 uur € 1000,-

Reiskosten

€ inclusief voor heel Nederland

Opmerking

inclusief maximaal 300 ijsjes (meerprijs extra ijsjes op aanvraag)
begeleiding: 1 persoon

Optie/Boeking Contact