Karikaturist Clara

Karikaturist Clara huren? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

Sneltekenaar voor Komische Portretten
Clara maakt komische portretten! De tekenstijl is kleurrijk en vrolijk en de mensen worden getekend op een feest als zij in gezellig gesprek zijn, lachen en drinken. Ze let vooral op de uitdrukking van het gezicht en de houding van het lichaam. Haar portretten kennen een lichte overdrijving met een komische twist zoals je hieronder kunt zien.

Karikatuur laten tekenen op Feest
Zoek je een sneltekenaar, karikaturist of cartoontekenaar op locatie voor een evenement, dan ben je met Clara Diepenhorst van succes verzekerd! Ze is een professionele sneltekenares met een eigen stijl. Ze houdt van de interactie met gasten op een feest en houdt ook graag de ‘schwung’ erin. Als karikatuurtekenaar tekent Clara gemiddeld 5 portretten per uur. Je kunt ook kiezen voor de stijl zwart-wit en in dat geval ligt het aantal iets hoger. Een karikatuur laten tekenen is een interessante en korte activiteit voor gasten op elk evenement! Naast dat ze de personen portretteert, vangt Clara ook de sfeer van het moment in de karikatuur. Deze komische portretten vormen daarom een blijvende herinnering voor de personen die geportretteerd zijn.

Clara Diepenhorst Karikaturist - TopActs.nl - 13   Clara Diepenhorst Karikaturist - TopActs.nl - 15   Clara Diepenhorst Karikaturist - TopActs.nl - 16   Clara Diepenhorst Karikaturist - TopActs.nl - 17

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Karikaturist Clara bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Karikaturen en portretten <<<<

Tijdsduur en prijs

2 uur € 450,-
elk volgend uur € 110,- extra

Reiskosten

€ 0,20 pkm vanaf Den Haag

Opmerking

1 artiest
tarieven zijn inclusief materiaal

Optie/Boeking Contact