Karikaturist Jeroen

Karikaturist Jeroen boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Klik voor een vergroting op bovenstaande foto)

Jeroen is een karikatuurtekenaar met internationale ervaring, zo heeft hij 8 jaar lang een vaste standplaats gehad in Parijs en St. Malo. Voorts heeft hij getekend in vele andere Europese landen en Noord Afrika en het Midden Oosten. Derhalve spreekt hij Nederlands, Engels, Duits, Frans en enig Spaans wat van pas kan komen bij internationale evenementen. Dankzij zijn opleiding aan de kunstacademie van Enschede (5 jaar) en De Rijksacademie van Amsterdam (3 jaar) hebben zijn karikaturen een persoonlijke stijl en kwaliteit.

Onder de tekenstift van Jeroen ondergaat u geleidelijk een metamorfose en ziet er uiteindelijk uit zoals u nooit heeft willen weten. Maar… wel dusdanig humoristisch dat de omstanders slechts nog een wens hebben: net zo grappig afgebeeld te worden als u! Dit alles in plus minus 6 minuten per tekening. Een goede gelijkenis met gevoel voor detail behoren tot de prioriteiten van Jeroen, wat de sfeer ten goede komt, want tevens zorgt zijn tekenact voor de nodige hilariteit bij de toeschouwers. Jeroen tekent zowel traditioneel op papier maar ook digitaal op een computerscherm.

Kortom; met Jeroen Busschers biedt u een unieke teken-attractie aan op uw party of evenement, terwijl u uw gasten een originele herinnering hieraan meegeeft.

Traditionele Karikaturen

Karikaturist Jeroen tekent op duurzaam papier. De karikaturen worden in zwart-wit uitgevoerd op formaat van 50-35 cm. Een karikatuur neemt ongeveer 6 minuten per persoon in beslag, grappige kenmerken kunnen er bij getekend worden. Tekeningen in kleur duren iets langer, fixeren van de tekeningen is niet nodig. Een goede gelijkenis met gevoel voor detail en natuurlijk het humoristische aspect behoren tot de prioriteiten van Jeroen.

Digitale Karikaturen

De karikaturen worden door Karikaturist Jeroen met een elektronische pen getekend op een ruim tekenscherm, er is tevens nog een tweede monitor van 27″ opgesteld, dit heeft het voordeel dat het publiek ongehinderd mee kan kijken naar het ontstaan van de tekening. De karikaturen worden full-colour getekend, geprint, en vervolgens aan de geposeerden meegegeven in een luxe A5 pass-partout. De tekening neemt ongeveer 7 minuten in beslag. Teksten of bedrijfslogo’s kunnen probleemloos mee-geprint worden.

Karikaturist Jeroen - TopActs.nl - 2   Karikaturist Jeroen - TopActs.nl - 3   KJ - TopActs.nl - 4   KJ - TopActs.nl - 5

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Karikaturist Jeroen bij TopActs.nl.
Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> Meer Karikaturen en portretten <<<

Tijdsduur en prijs

4 uur € 700,-

Reiskosten

€ 0,15 pkm vanaf Amsterdam

Opmerking

Begeleiding: 1 persoon karikaturen op papier of digitaal aangeleverd op CD-rom begeleiding: 1 persoon

Optie/Boeking Contact