Clown Erico

Kindershow Clown Erico boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Clown Erico brengt een van de leukste kindershows van de Benelux! Hij is uitgeroepen tot European Childrens entertainer of the Year!

De Knotsgekke clown voor jong en oud presenteert in deze doldwaze show een mix van humor, magie en verbazing. Clown Erico een ongelooflijke entertainer die dolkomisch jong en oud vermaakt in een wel zeer verrassende show!

Clown Erico laat zijn wonderlijke wereld op eigen wijze aan het publiek zien. Hierbij boeit, verbaast en betrekt hij zijn publiek. Clown Erico brengt een show vol actie en sensatie voor jong en oud. In deze doldwaze show neemt hij het publiek mee naar een dolkomische en magische wereld waar continu wat gebeurt en de lachsalvo’s aaneengeschakeld zijn.

Het optreden zit boordevol clownerie, magische en wonderlijke acts en natuurlijk zijn welbekende ballonnen, dit na afloop van de show waar iedereen mee roept in deze fantastische uitsmijter de ballonnenparade.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Kindershow Clown Erico bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Kindershows <<<

Tijdsduur en prijs

1x 60 minuten € op aanvraag

Reiskosten

€ op aanvraag

Opmerking

begeleiding: 1 persoon
decor: inclusief
geluid: inclusief tot 250 personen

Optie/Boeking Contact