Sprookjesgoochelshow

Kindershow Sprookjesgoochelshow boeken? Bel: 0418-511405 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Er was eens… een vreemde lakei, genaamd Rinaldo. Hij neemt zijn jonge publiek mee op een magische reis tijdens de Sprookjesshow, waarbij goocheltrucs centraal staan maar ook buikspreekpop Charlie zijn opwachting maakt.

Uitgedost als lakei verzorgt Rinaldo zijn Sprookjesshow, een magische voorstelling voor kinderen. Tijdens deze act wordt het publiek getrakteerd op een combinatie van verschillende sprookjesverhalen. Lakei Rinaldo geeft zijn eigen draai aan de sprookjes van Grimm en ook enkele hedendaagse verhalen komen aan bod.

Tijdens de show betreedt ook de nieuwsgierige buikspreekpop Charlie het toneel. Kinderen zijn dol op deze brutale aap die graag een praatje maakt met iemand uit het publiek.

“En ze leefden nog lang en gelukkig…”

Rinaldo’s Sprookjesshow is een magische voorstelling die uitermate geschikt is voor o.a. school-, buurt- en bedrijfsfeesten of bijvoorbeeld Koningsdag.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Kindershow Sprookjesgoochelshow en andere kindershows bij TopActs. Vraag om een vrijblijvende offerte.

Tijdsduur en prijs

1x 60 of 2x 45 minuten € 525,-

Reiskosten

€ inclusief (locaties >200 km vanaf Venlo € 50,-)

Opmerking

begeleiding: 1 persoon
decor: inclusief
geluid: inclusief tot 250 personen

Optie/Boeking Contact