Liedjespiet

Liedjespiet boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

De Liedjespiet koestert alle oude Sinterklaas liedjes, maar kent ook de meeste nieuwe. Sint heeft hem daarom graag dicht in de buurt.

Liedjespiet speelt zonder audioversterking. Het geluidsniveau is op afstand plezierig en dichtbij prettig aanwezig. Hij speelt stijlvolle muziek op een receptie, diner, partij of bruiloft. Per muzikale act worden minimaal 25 passende liederen ten gehore gebracht. Liedjespiet begeeft zich al musicerend tussen het publiek en kan een groot gebied bestrijken. Op een bescheiden manier komt hij in contact met het publiek. Met muzikaalgevoel wordt steeds de juiste snaar gevonden.

Liedjespiet kent meer dan 50 Sinterklaasliedjes en wil ze ook allemaal laten horen! Omdat de oude liedjes mogen niet verloren gaan, neemt hij ze nog even met jullie door. De ouders helpen wel … en de Sint zal straks verheugd zijn! Liedjespiet houdt niet alleen van liedjes met een baard maar ook van frisse hits en vrolijke pasjes en dansjes. Hop met die benen bij de pietenmars, pakjespolka, pietenmacarena, pepernotenzumba, de troelala en de pietenpolonaise! Liedjespiet is ook inzetbaar voor de allerkleinsten omdat hij zijn programma geheel kan aanpassen aan deze doelgroep. Op een soepele manier komt Liedjespiet in contact en zullen zelfs de kinderen met de meeste angst aan zijn lippen hangen.

Geschikt voor Sinterklaasbezoek op scholen, bij bedrijven en in winkelcentra.

Liedjespiet - TopActs.nl - 2   Liedjespiet - TopActs.nl - 3   Liedjespiet - TopActs.nl - 4   Liedjespiet - TopActs.nl - 5

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Liedjespiet bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Sinterklaasshows <<<

Tijdsduur en prijs

2x 40 minuten (binnen 2 uur) € 500,-
3x 40 minuten (binnen 3 uur) € 550,-
4x 40 minuten (binnen 4 uur) € 600,-

Reiskosten

€ 0,35 pkm vanaf Leiden

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact