Het cadeautjes team

Mobiele Act Het cadeautjes team boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Een trakterend topteam met rondrijdende verrassingen! Met altijd wel een reden en meer dan genoeg gekkigheid geeft dit duo gul, laat voorbijgangers glunderen door hun cadeautjeskar te plunderen en alles uit de kast te halen om wangen te laten gloeien. Rondrijdend en in Rock ’n Roll ruikt het in fiftie-stijl geklede koppel wie zich graag prompt, prachtig in laat pakken en bij wie er een extra strikje omheen kan worden gezongen. Een polaroidfoto, een praatje, een live liedje of een vers gedicht; wie weet wat er op u heeft gewacht! Kies uw cadeau, vertrouw op de doosjes en het vrolijke vintage duo; want verrassen is hun vak!

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Mobiele Act Het cadeautjes team bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Straattheater & Mobiele Acts <<<

Tijdsduur en prijs

2x 40 minuten (binnen 3 uur)
2 artiesten € 820,-

3x 40 minuten (binnen 4 uur)
2 artiesten € 870,-

Reiskosten

In verband met de verhoogde brandstof prijzen zijn de reiskosten van deze act per 21-3-2022 verhoogd naar € 0,35 per 3 personen en per pkm vanaf Breda

Let op: Al een offerte ontvangen? Dan blijven de (berekende) reiskosten uiteraard zoals vermeld in de offerte (dus het lagere tarief)

Opmerking

2 artiesten

Optie/Boeking Contact