Mobiele Kinderboerderij

Mobiele Kinderboerderij boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Heb je het videofragment hierboven al even bekeken voor een sfeerimpressie?)

Dit item is iedere keer weer een drukbezochte attractie, waarbij wij er naar streven om zo veel mogelijk mensen met de dieren van de kinderboerderij in contact te laten komen.

De mobiele boerderij bestaat uit een erf met middenin een huisje. In het huisje kun je kleine boerderijdieren vinden, zoals bijvoorbeeld cavia’s, konijnen, kuikentjes en zelfs biggetjes. Buiten het huisje lopen verschillende geiten, schapen , kippen, ganzen, een ezel, pony en een kleine kalf.

Het is voor mogelijk om op de mobiele kinderboerderij tussen de dieren te lopen. Zo kan iedereen de dieren aaien en zijn er strobalen aanwezig waarop men kan zitten. Daarnaast is er een team aanwezig dat de begeleiding verzorgt. Ook zorgt dit team dat naderhand alles zorgvuldig wordt opgeruimd en dat de locatie weer schoon wordt achtergelaten.

Het huren van onze mobiele kinderboerderij is een betaalbare manier om een feest of evenement op een bijzondere wijze invulling te geven. Breng je gasten en bezoekers in contact met onze dieren van de boerderij en boek nu onze mobiele kinderboerderij voor je feest of evenement.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Mobiele Kinderboerderij en andere Diversen bij TopActs. Vraag om een vrijblijvende offerte.

Tijdsduur en prijs

5 uur € 945,-
Voor bepaalde dagen zoals dagen rond dierendag en Kerst geldt een meerpijs.

Reiskosten

€ 0,70 vanaf Appeltern

Opmerking

begeleiding: 2 personen

Optie/Boeking Contact