Poppentheater Egon Adel

Poppentheater Egon Adel boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

De Amsterdamse Poppenkast (uiteraard ook geschikt voor locaties buiten Amsterdam)

De traditionele poppenkast met Jan Klaassen en Katrijn is perfect als je een laagdrempelige vorm van theater zoekt dat aansluit bij elk evenement. Hoewel het een indrukwekkend grote straatpoppenkast is kan het houten frame in worden geklapt. De voorstellingen kunnen op maat worden gemaakt in het thema dat je wenst en er zijn de traditionele verhalen.
Deze voorstellingen zitten vol met actie en interactie en veel humor. Hierdoor is poppenkast een ideale vorm van kindertheater, toegankelijk voor kinderen van alle lagen van de bevolking en van alle komaf.

De Poppenkast

De poppenkast op de Dam is al eeuwen een begrip en, met een vergunning sinds 1893, een constante op de Dam in Amsterdam. De poppenkast treedt echter ook buiten de hoofdstad op! Hiermee zijn wij de enige nog bestaande traditie van volkspoppenkast in Nederland. In 2019 bekroond met de erepenning van Amsterdam en sinds 2020 officieel Cultureel Erfgoed. Nog altijd weten Jan Klaassen en Katrijn de kinderen mee te nemen in grappige avonturen waarbij het kind zelf de held is, want zonder de hulp van het publiek wordt het niets.

De Poppenspeler

Egon Adel is de poppenspeler die vandaag de dag op de Dam mag spelen. De poppen zijn allemaal gemaakt door de poppenspeler zelf. De poppenkastspeler staat alleen in de poppenkast en doet alle stemmetje en verschillende figuren.


Evaluatie(s)

naam opdrachtgever: Wendy Boukens
algemeen rapportcijfer: 9Lees meer

 • Hoe is het contact met TopActs.nl ervaren?
  Goed
 • Hoe is het contact met de artiest(en) /medewerker(s) op locatie ervaren?
  Goed
 • Hoe is de op- en afbouw door de artiest(en)/medewerker(s) op locatie ervaren?
  Goed
 • Hoe is de presentatie van de artiest(en) ervaren?
  Zeer goed
 • Hoe is de algemene verzorging ervaren?
  Goed

sluiten


Poppentheater Egon Adel - TopActs.nl - 2aa   Poppentheater Egon Adel - TopActs.nl - 3a   Poppentheater Egon Adel - TopActs.nl - 4a   Poppentheater Egon Adel - TopActs.nl - 5a

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Poppentheater Egon Adel bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Kindershows <<<

Tijdsduur en prijs

30 minuten: € 600,-
60 minuten: € 675,-

Reiskosten

€ 0,19 pkm vanaf Amsterdam

Opmerking

begeleiding: 1 persoon
decor: inclusief
geluid: inclusief tot 250 personen

Optie/Boeking Contact