Sinterklaasshow met buikspreker Michel

Sinterklaasshow met buikspreker Michel boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

Een fantastische sinterklaasshow gepresenteerd door een rasartiest. Geheel in het teken van het sinterklaasfeest. Dit gevarieerde programma bestaat uit 60 minuten lang goochelen, liedjes en een buikspreekact.

Goochelen
Tijdens de goocheltrucs worden de kinderen constant betrokken bij het geheel. Verbazingwekkende en humoristische trucjes staan garant voor veel magische pret.
Liedjes
De vrolijke liedjes in het gevarieerde programma zetten de kinderen aan tot bewegingen en meedoen. De liedjes zijn telkens bedoeld om sfeer te creëren en de kinderen aan te zetten tot actief reageren.
Buikspreken
Tijdens de buikspreekact weet Jeroentje de eigenwijze papegaai de harten van de kinderen te veroveren. Wie is de slimste? Michel of Jeroentje? Met behulp van de aanwezige kinderen wordt het weer een vrolijke boel!

De kinderen worden direct bij de sinterklaasshowbetrokken en er is veel interactie.

Het optreden behoeft een podium of duidelijk herkenbare optreedplek van ongeveer 4 meter breed en 3 meter diep.

Michel heeft meer dan 10 jaar de shows gedaan voor Kids for Animals. In de shows werd gezongen, gegoocheld en was er een buikspreekact. Dit alles passend binnen het kader van de dierenbescherming. De shows werden opgevoerd op de landelijke clubdagen, op grote evenementen, winkelcentra, bedrijfsfeesten etc. Hierdoor heeft Michel een ruime ervaring opgedaan in het brengen van shows voor kinderen op diverse locaties.

Enkele referenties: Michel en Jeroentje waren o.a. te zien in: 5-uur show, ontbijt tv, lieve martine, wie van de drie, Lucky Letters, Willem Wever, Kids for Animals, Villa Achterwerk en op diverse lokale omroepen.

Let op! Aangezien er meestal meerdere optredens op een dag gepland staan dient er na afloop van een optreden direct afgebroken te kunnen worden. Indien Sinterklaas en zijn pieten direct na de voorstelling hun opwachting maken adviseren wij je hiermee rekening te houden. Desgewenst voorzien wij je van bruikbare tips om deze overgang geruisloos te laten verlopen.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Sinterklaasshow met buikspreker Michel bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Sinterklaasshows <<<

Tijdsduur en prijs

1x 60 minuten € 575,-

Reiskosten

€ inclusief voor heel Nederland

Opmerking

begeleiding: 1 persoon
decor: inclusief
geluid: inclusief tot 250 personen

Optie/Boeking Contact