Sneltekenaar Jill

Sneltekenaar Jill boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Klik voor een vergroting op bovenstaande foto)

Jill is een sneltekenaar met internationale allure. Ze heeft haar kunsten vertoond van Amsterdam tot Japan, in woonkamers en kastelen. Daarbij is haar belangrijkste streven dat elk feest een sprankelend succes wordt. In een paar lijnen tovert Jill razendsnel een goed lijkende verbeelding van je gasten. De karikaturen zijn speels maar nooit beledigend – in tegendeel – soms komt het model zelfs nog beter uit! Ondanks het feit dat zij over de jaren duizenden mensen heeft getekend blijft elk gezicht en elk feest uniek. De karikaturen worden getekend op papier en/of op bierviltjes – een miniatuur-karikatuur die netjes in de tas past!

Digitale karikaturen zijn ook mogelijk. Deze karikaturen worden gemaakt op een druk gevoelig computerscherm. Elke tekening wordt samen met je logo afgedrukt op glossy fotopapier. Een link naar een lcd scherm zorgt ervoor dat een groot publiek het tekenprocess live kan volgen. Deze prents worden uitgebreid gedeeld op de sociale media. Daarom zijn digitale karikaturen perfect geschikt voor grote feesten en beursen. Bij dit soort evenementen geven zij je bedrijf een extra aantrekkingskracht. Soms komt zij weer mensen tegen die zij jaren geleden heeft getekend – `wij hebben hem ingelijst, hij hangt nog steeds aan de muur!` ‘Dan wordt het tijd voor een update!` Met Jill als jullie sneltekenaar is elk feest gegarandeerd een succes! Jullie gasten gaan tevreden naar huis met een tastbare herinnering van een geslaagde feest!


Evaluatie(s)

naam opdrachtgever: FLOOR HvA
algemeen rapportcijfer: 10Lees meer

 • Hoe is het contact met TopActs.nl ervaren?
  goed
 • Hoe is het contact met de artiest(en) /medewerker(s) op locatie ervaren?
  zeer goed
 • Hoe is de op- en afbouw door de artiest(en)/medewerker(s) op locatie ervaren?
  zeer goed
 • Hoe is de presentatie van de artiest(en) ervaren?
  zeer goed
 • Hoe is de algemene verzorging ervaren?
  zeer goed

sluit toelichting


Sneltekenaar Jill - TopActs.nl - 2   Sneltekenaar Jill - TopActs.nl - 3   Sneltekenaar Jill - TopActs.nl - 4   Sneltekenaar Jill - TopActs.nl - 5

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Sneltekenaar Jill bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Karikaturen en portretten <<<

Tijdsduur en prijs

op papier en/of bierviltjes
3 uur € 600,-
4 uur € 700,-
digitaal
4 uur € 900,-
elk volgend uur € 80,-
Prijs voor beurzen op aanvraag

Reiskosten

€ 0,25 pkm vanaf Amsterdam

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact