Boogiewoogie Bus (Sing-a-Long)

Boogiewoogie Bus (Sing-a-Long) boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Sing it sisters, boogie-woogie brothers! Gooi alle noten op je zang er uit bij deze blinkende, swingende sing-a-long bus, uw kant-en klaar klinkende karaoke op de weg! Deze gezellige, rijdende rakker nodigt het publiek uit in hun plateauzolen te slippen en hun tenen in de disco te dippen. Maar ook met Elvis Presley en Nina Simone op de achterbank en een kofferbak vol andere muzikale helden uit de jaren 50, 60 en 70 is er keuze genoeg voor jouw Night-Fever – favoriet. Voert dit vintage Volkswagentje zich langs jouw voeten, zeg dan hé tegen Doris Day, geef je over en roll-a-long! Onze Swing-Sister of Boogie-Brother geeft je een microfoon en een publiek dat aan je lippen hangt. Bovenop het busje dat – volledig uit zijn dak – een scherm laat verschijnen, schuiven de juiste songteksten voorbij; en dan, ben jij! Zing zonder schaamte, pak je moment, ga uit je plaat. We hebben het niet over smaak, maar er valt wel te twisten!

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Boogiewoogie Bus (Sing-a-Long) bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Straattheater & Mobiele Acts <<<

Tijdsduur en prijs

2x 40 minuten (binnen 3 uur)
1 artiest € 720,-

3x 40 minuten (binnen 4 uur)
1 artiest € 770,-

Reiskosten

In verband met de verhoogde brandstof prijzen zijn de reiskosten van deze act per 21-3-2022 verhoogd naar € 0,35 pkm vanaf Breda

Let op: Al een offerte ontvangen? Dan blijven de (berekende) reiskosten uiteraard zoals vermeld in de offerte (dus het lagere tarief)

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact