’t Wesen van Saeftinghe – Middeleeuws theater

’t Wesen van Saeftinghe boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

Op de grens van land en water, in een gebied dat zich lang geleden uitstrekte van Zeeland tot ver in Vlaanderen (Saeftinghe) leeft een wezen. Een wezen dat zwemt als een vis en vliegt als een vliegje. Als rietsnijder Roderick van Kuytaert het wezen op een dag weet te vangen, trekt hij met het wezen de wijde wereld in om het publiek dit wonderlijke wezen te tonen. Geloof het of niet, dit schepsel kan kunstjes doen!

Een mobiele verhalende theatervoorstelling over de middeleeuwse rietsnijder Roderick van Kuytaert. Op een dag ontdekt hij in het kreupelhout een wezentje. Dat wezentje leeft op het land, maar ook in het water. Als Roderick van zijn ontdekking vertelt, gelooft niemand zijn verhaal. Is het dan een draak? Hij besluit het wezen te vangen, wat na veel pogingen uiteindelijk lukt. “Komt dat sien ‘t Wezen van Saeftinghe! Soms mag het dan ook even uit de kar. Maar pas op je vingers …

Interactieve mobiele voorstelling, waar kinderen eindeloos van genieten en geheel in op kunnen gaan, om contact te kunnen maken met het wezen. Spannend, maar o zo lief! (Middelnederlands/ Vlaams gesproken)

’t Wesen van Saeftinghe - Middeleeuws theater - TopActs.nl - 4   ’t Wesen van Saeftinghe - Middeleeuws theater - TopActs.nl - 6   ’t Wesen van Saeftinghe - Middeleeuws theater - TopActs.nl - 5   ’t Wesen van Saeftinghe - Middeleeuws theater - TopActs.nl - 3a

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek ’t Wesen van Saeftinghe bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Straattheater & Mobiele Acts <<<

Tijdsduur en prijs

3x 30 minuten € 800,-
4x 30 minuten € 950,-

Reiskosten

€ 0,19 pkm vanaf Zwijndrecht

Opmerking

2 artiesten

Optie/Boeking Contact